HTML

Linkblog

Friss topikok

Áldott állapot

Tudnivalók, cikkek, infók erről a csodaszép időszakról...

Babaszoba 2.

2008.03.26. 21:20 :: leia26

A babaszoba berendezése
Szeretnénk tanácsot kérni a babaszoba berendezéséhez. Melyek a legfontosabb szempontok a bútorok kiválasztásánál? Adrienn

Kedves Adrienn!

A különböző, több elemből álló babaszobabútorokkal bármilyen méretű szobát berendezhetnek a hamarosan megérkező új családtag számára. A kicsiknek készült bútorok több évig használhatóak, praktikusak, még a nagyobb gyermekek holmijai is elférnek bennük. Balesetvédelmi szempontból is megfelelőek: sarkaik lekerekítettek, az élek tompítottak.

Természetesen szükségük lesz kiságyra, ha a babát kezdetben a szobában fürdetik, akkor fürdetőszekrényre vagy állványra. A baba szobabútorának fontos darabja a pelenkázószekrény, amely a pelenkázás időszak után komódként is használható. A ruhák tárolására a fiókok, illetve az egy- vagy kétajtós szekrények, sarokszekrények a legalkalmasabbak. Ezekben akasztós és polcos rész is megtalálható. Fontos szempont, hogy a nyitott polcok rögzítettek legyenek, így nem eshetnek a gyerekek fejére! A gyerekjátékok tárolására több megoldás is kínálkozik: a játéktároló ládák praktikusak, és az évek alatt felhalmozódó játékokat is elnyelik.

Üdvözlettel, Szentgyörgyi Tamás

Szólj hozzá!

Címkék: babaszoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása