HTML

Linkblog

Friss topikok

Áldott állapot

Tudnivalók, cikkek, infók erről a csodaszép időszakról...

A megfelelő pillanat

2008.06.01. 09:04 :: leia26



  A legmegfelelöbb pillanat a babakészítéshez: az utolsó nap, amelyiken pozitív az ovuteszted, tojásfehérjeszerü hüvelyi nyálkát tapasztalsz, ovulációs fájdalmakat észlelsz és a méhszáj nehezen elérhetö, puha és nyitott.

Milyen gyakran ajánlatos szeretkezni?
Normális esetben, ha a férfi elegendö és jó minöségü spermiumokkal rendelkezik, kedv szerint lehet szeretkezni, nem fog megártani. A spermiumok 72 nap alatt készülnek el. Így elöfordulhat, hogy a rossz minöségü spermiumok ezen felül még egy extra napot igényelnek. Ezért ha a férfi spermája rossz minöségü vagy kevés, azon a napon ajánlatos szeretkezni, amikor a nönek tojásfehérjeszerü hüvelyi nyálkája van és pozitív az ovutesztje, ezen túl minden második napon.

Nagyon gyakori ejakuláció drámaian lecsökkentheti a spermiumok számát és a férfit gyakorlatilag sterillé teszi (2-3 ejakuláció naponta). A legnagyobb férfiúi termékenységet 3 naponkénti szeretkezéssel lehet elérni.

forrás: babatervezok.otthona.net

Szólj hozzá!

Címkék: fogamzás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása